Един от най-известните пловдивчани с уникално постижение!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:23 / 14.04.2021
5920
България вече има своя "Ютюб милионер". Слави Панайотов и каналът му The Clashers вече имат златен бутон в най-голямата световна видео платформа.

"Днес е паметен за мен момент! Днес каналът The Clashers достигна 1 000 000 последователи. Нещо, което преди години смятах за невъзможно! Благодаря ви, че бяхте до мен през цялото време, в щастливите моменти и в тези, които съм допускал грешки.

Благодаря на всички, които са отскоро в канала, надявам се да продължавам да ви радвам с видеата и планираните събития. Благодаря на всички за доверието, подкрепата и силата, с която ме дарявате всеки ден.

Скъпи приятели, по случай достигането на 1 милион абонати, организирам най-мащабния отборен Treasure Hunt на територията на България. Всички са поканени, но само най-добрите и подготвените ще могат да участват.

Ще посетим 6 различни града, които, да проведем квалификации и един голям финал. Наградният фонд е 5000 лева", обяви пловдивчанинът.

Каналът на Слави Панайотов е образователен и развлекателен и има за цел да предоставя интересна и малко известна информация по различен и разбираем начин.

Той се занимава с YouTube от 2016 г., като в началото снима само за гейминг, но впоследствие решава да разучава нови неща и да ги споделя със своите последователи.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).