Дянков "За" заема, който Пловдив иска да тегли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:42 / 23.01.2013
3454
"Заемът, който Община Пловдив иска да тегли е инвестиционен, а не както беше при предишния кмет-дайте предизборно просто да изхарчим парите, да си ги вземем в близки нам фирми и да се опитаме да спечелим изборите", заяви в Пловдив министърът на финансите Симеон Дянков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Така той защити намерението на градската управа да тегли 30 млн.лв. заем от Европейската банка за възстановяване и развитие, с който вече писахме, ще се ремонтират и изграждат 6 големи пътни обекта в Пловдив

"В момента финансовото състояние на община Пловдив е много добро. Тя е една сред малкото общини в България, които завършиха с излишък 2012г. Градоначалникът Иван Тотев работи много активно и аз не случайно днес дойдох тук", каза още министърът по време на първата копка на новата детска градина в"Южен".

Той беше категоричен, че е време кметовете на всички общини в страната да разберат, че когато те са активни и работят добре, държавата помага. "Само със заяждания един към друг никой не печели", ясен беше Дянков.


Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).