Добрият бизнес открива верен партньор в лицето на "Еконт"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 14.04.2021
1664
Независимо дали вашият онлайн бизнес е голям и искате да автоматизирате процесите, растящ и търсите начин да ускорите продажбите, или е прохождащ и не знаете как да продължите - "Еконт" е насреща.

"Еконт" ви предоставя всички логистични, финансови и счетоводни решения, от които се нуждаете. Изпращате и следите пратките си, получавате плащания от клиентите, отчитате продажбите си според закона.

Всички тези услуги са създадени благодарение на обратната връзка от потребителите и техните нужди. Пример за една от тях е Онлайн продажби без касов апарат - създадена точно за вас, ако сте собственик на онлайн магазин и сте длъжен да издавате касов бон за отчитане на продажби. Услугата ви позволява да управлявате бизнеса си по-лесно, като оставите на "Еконт" да издава касови бележки вместо вас.

Така получавате всички плащания по банков път и едновременно с това, спазвате всички законови изисквания. Обработвате пратките си по-бързо и лесно, докато намалявате счетоводните операции. За да се възползвате от това улеснение, е необходимо да сключите споразумение с "Еконт" и да подготвяте пратките си с наложен платеж през е-Еконт.

Това една от многото услуги, с които "Еконт" се стреми да направи работата на всеки онлайн бизнес по-лесна и приятна. Защото големите успехи се постигат от усилията и работата на много хора заедно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).