Ден на здравето в ОДЗ "Щастливо детство"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:55 / 25.03.2013
759
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ден на здравето си спретнаха децата от ОДЗ "Щастливо детство" навръх големия празник Благовещение и с това символично си пожелаха много здраве и щастие през цялото детство. С много стихове и песни за плодове и зеленчуци, за правилата на здравословния начин на живот изненадаха своите родители, а багрите на красивите им костюми смениха бързо мрачния и дъждовен ден със слънчеви отблясъци и пролетно настроение. Танцът на веселите калинки заслужено обра най-големите аплодисменти, които насърчиха децата в нови творчески изяви. 

Директорът на градината Евгения Попиванова продължава активно да развива дейности с децата по отношение на здравните промоции и отбеляза, че преди концерта децата са били прегледани отново от специалистите от Денталния фактултет на МУ Пловдив, които винаги се отзовават безвъзмездно на покани за профилактика и просвета. 

Гостите на прекрасния празник - Емил Начев зам.-кмет на район "Източен", Стефка Симеонова - гл. експерт "Образование и култура" и началникът на VІ РПУ Михаил Ангелов получиха специален жест на внимание - китка здравец и великолепно изработени поздравителни картички за Благовещение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).