Ден на домашния любимец ще се проведе в събота в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:26 / 09.10.2014
2480
Ден на домашния любимец ще се проведе на 11.10.2014 г., събота, от 10.00 часа на специализираната площадка на булевард "Цар Симеон" до блок 187 в район "Тракия", информира кметът Костадин Димитров

В Деня на домашния любимец ще има демонстрация на обучени кучета - защита, откриване на престъпник и откриване на следа, а ветеринарен лекар ще дава безплатни консултации за кучета и котки. Подготвили сме много изненади, забавления и подаръци, за това не се бавете, канят организаторите. 

Кметът на "Тракия" Костадин Димитров припомни, че в района има изградени 4 площадки за разходки на домашни любимци - до парка на Репресираните до училище "Черноризец Храбър", до бл. 52, до бл.187 на околовръстното шосе ул. "Цар Симеон" и в началото на парк "Лаута". 

Две от тях са оборудвани с аджилити сет - уреди за спорт на кучета (естакади, тунели, препятствия и други) и с беседки от дарителя "Педигрий". Всички площадки са с речен камък и стабилна ограда и осветление.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).