Деца със специални нужди от Пловдив ще учат как да бъдат лидери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:02 / 17.01.2015
1060
Обучения за успешна лична реализация, как се става лидер или предприемач са една малка част от проекта, който ще бъдат реализиран в новосъздадения Младежки информационно-консултантски център в Пловдив.

В курсовете, които са напълно безплатни и ще се водят от доброволци, могат да участват млади хора в неравностойно положение от града на тепетата на възраст между 15 и 29 година. Серията от обучения и консултации е подбрана така, че темите, които ще се разискват да бъдат полезни за младите.

Освен младежи от училища и университети, целевата група са и млади хора с поведенчески и емоционални проблеми, с ментални и физически увреждания и отпаднали или застрашени от отпадане от училище.

Младежите ще могат да получат безплатна информация и консултация от специалисти за кариерно развитие, писане на проекти, управление на младежки инициативи, ефективно общуване, планиране и целеполагане, здравно образование, развиване на филантропски дейности и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят редица правилници и наредба на Община Пловдив
Знаковата сграда, която Пловдив загуби завинаги
Катя Стоилова, БСП: Повишаване на тежестта на наказанията за изос...
Ивета Балева от Starbucks Парадайз Център ще представя България н...
Риба на фурна с гарнитура докара разстройство на деца в Пловдив
Откриха много наркотици в апартамент в Кючука!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).