Д-р Шишков от ДБГ също хвърли оставка! Каназирева: Знаех, че така ще стане!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:43 / 13.05.2013
3669
"Смятам, че е морално, когато един човек не успее да свърши това, за което е избран, да си подаде оставката. Факт е, че не успяхме да накараме пловдивчани да ни припознаят като алтернатива на досегашното управление. Заложихме на интелигентната част от града, но всъщност тя се скри и не излезе да гласува. Хората сякаш бързо забравиха протестите, високите сметки, забравиха и други неща". Това заяви за Plovdiv24.bg координаторът на Движение България на гражданите в Пловдив д-р Димитър Шишков.

"Каквото си избра народът обаче, това ще бъде. Оттук нататък ние продължаваме да се борим. Всеки един от нас има професия и място в обществото. Аз лично от утре продължавам работата си като лекар. Ще работим в посока местни избори. Пловдив има нужда от план за развитие на града", обясни Шишков.

От Plovdiv24.bg се свързахме за коментар и с Дани Каназирева. Запитана, дали след депозираните оставки, има намерение да се върне в ДБГ, тя отсече с насмешка: "Никога. Това е немислимо. С тях приключихме още на 31 март, а те се преброиха на 12 май, както и предрекох".

Общинската съветничка беше категорична, че ниските изборни резултати на десните партии, в това число и тази на на Меглена Кунева, не са изненада за нея.

"Още през февруари знаех, че това ще се случи. Тогава българите бяха по улиците, но нямаше разговор с тях. Имаше едно огромно самочувствие, демонстрирано от хората от жълтите павета. Един партиен елит, който се върти от 20 години и смята, че никой друг освен тях не може.

Относно оставките на лидерите на десните партии ще кажа само това: достойна и отговорна позиция, стига та да не е политически театър и след две седмици тези същите хора отново да се преизберат", приключи коментара си Каназирева.


Виж коментарите (2)

Още по темата (455):
02.05.2023 Плащаме 4400 евро на Местан и ЕСПЧ, защото Изборният кодекс не му дава да агитира на майчин език
17.01.2014 Еврокомисия ще разследва сигнали от ГЕРБ за купуване на гласове от ДПС
19.10.2013 Костинбродският кьорфишек, или как рибата излезе цаца
18.10.2013 ГЕРБ излезе с декларация по случая "Мултипринт"
14.10.2013 Повдигнаха обвинение на бившия главен секретар на МС за костинбродските бюлетини
17.09.2013 Бойко: Станишев е финансирал предизборната си кампания с пари на Пловдивския панаир
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).