Цвети Пиронкова търси изгубения си пудел от Маями

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:03 / 21.03.2015
1960
Първата ракета на България Цветана Пиронкова продължава да търси изгубеното си куче. Пиронкова, която в момента е в Маями, преди два дни написа в профила си в социалната мрежа "Фейсбук", че предлага парчина награда за информация за кучето си, което е изчезнало.

"Скъпи приятели от Пловдив, обръщам се към вас с голяма молба. Това е Миро. Той е избягал от дома си в район "Централен" на Пловдив. Моля ако някой го е виждал или има някаква информация за него да пише тук или да звънне на номер 0878 22 75 83. Той е много възрастен и не вижда и чува добре. Благодаря ви от сърце! Моля споделяйте", написа Цветана Пиронкова.

"Благодаря на всички, които се обадиха до сега. Вчера е бил видян в района на Новотел Пловдив. Има обявена парична награда за намирането му. Моля всеки който има каквато и да е информация за него да се обади на телефон 0878227583. Благодаря ви от сърце", пък е последното съобщение във "Фейсбук" на Цветана Пиронкова от преди 17 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).