Читател пита къде отидоха люлките от парк "Белите брези"?

Автор: Мария Морунова
Коментари (2)
08:25 / 03.05.2015
2133
Къде отидоха люлките от парк "Белите брези"? С този въпрос се обърна към нас читател на Plovdiv24.bg:

"Здравейте! Обръщам се към вас с идеята, че вие сте единствената медия в града ни, която наистина се старае да помага на гражданите.

Преди около 2 месеца бяха демонтирани люлките и голямата пързалка от парк "Белите брези", действително съоръженията бяха на повече от 20 год. и бяха опасни, но оставиха също опасния от наше време кръг, всички си мислихме че ще бъдат сложени нови люлки и пързалки, но.... вече доста време пясъчникът стои само с въпросния кръг, в целия парк няма нито една люлка нито за деца до 3 год., нито за по-големи. За най-малките има пързалка, за големите деца не остана нищо....

Е, питам аз и всички родители, които всеки ден сме в парка, как е възможно голям парк като този да остане без люлки и без пързалка за по-големите деца?"

Репортер на сайта се обърна към администрацията на район "Южен". От там обясниха, че за тази година не са отделили средства за площадката, но намерение да я оправят имат от Голяма община.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).