"Българският Франк Синатра" извиси глас благотворително в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:48 / 25.09.2014
1759
Кадифеният глас на големия джаз певец Васил Петров изпълни снощи подземната арт зала на "Екселсиор" и "се разля" по Главната на Пловдив, предизвиквайки минувачите да обсебят стълбището на търговския център. 

"Българският Франк Синатра" пя благотворително на специалния бал, иницииран от Дирекция "Спорт и младежки дейности" към община Пловдив и кетъринг компанията "Арте" с цел събиране на средства за реновиране на спирките на Детската железница "Знаме на мира" (Младежки хълм) и изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания.

Събитието е част от Седмицата на благотворителността 2014, организирана за втора поредна година от община Пловдив. 

Брилянтният изпълнител веднага бе обсебен от фенки, желаещи снимка с него, а отстрани търпеливо го изчакваше музата му - дългокраката красавица Маргарита Тошева. 

И докато някои дами държаха на общ фотос с Васил Петров други се превъплътиха в платно за рисуване на художничката Мишел Вълчева, участвала на световни първенства по бодиарт. Първа се престраши Свилена Русева, управителката на "Арте", чийто красиво лице за минутки бе изкусно изографисано. 

Прекрасно цвете пък разцъфтя върху крака на Петя Щерева, главен експерт в Дирекция "Спорт и младежки дейности" към община Пловдив. Изрисуваните дами предизвикаха интереса и на водещия на събитието Стелиан Димитров, който не спря да се шегува с гостите, сложил китка цвете зад ухото си.
Колко са средствата, събрани на Благотворителния бал, ще стане ясно в края на кампанията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).