Борисов песимист за стадионите в Пловдив: Минах и видях, работят по 3-4 души!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
18:01 / 06.09.2021
10855
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази разочарованието си от работата по големите проекти, които започнаха в неговия мандат в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ремонтът на Околовръстното приключи. преди да е завършено. Минах покрай стадионите, работят по 3-4 души. Колко се направи в Пловдив? Пътят Пловдив – Асеновград, Базиликата, площадът… всяка една плочка знам, която е поставена тук", коментира Борисов. 

Той се обърна към кмета Здравко Димитров и общинските съветници:

"Кметът и общинските съветници -  да не допуснете да затварят бизнеси, без да ги обезпечават финансово. Да, ние затваряхме, защото светът не знаеше какво се случва и как ще се развие тази епидемия. Но тогава дадохме пари на целия бизнес у нас, не само на ресторантите, а на всички отрасли. Спряха зелените коридори  - имахме по 30 000 – 40 000 ваксинирани на ден. Сега са смешни числа, а имаме пак над 30 починали", каза Борисов. Той заяви, че Радев днес отново е показал, че нищо в държавата не се случва и се оправдава с актуализацията на бюджета.

"Отиде днес  в Белозем да им каже, че няма да им помогне. Отново виновен им е бюджетът. Дайте пари на хората, които пострадаха, за 1 или 2 милиона лева не е нужна актуализация", каза лидерът на ГЕРБ.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).