Блатечки в конфликт с бившата си премиерно под тепетата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:24 / 18.06.2012
2134
Комична среща с "бившата" ще разсмее до сълзи пловдивската публика в сряда в лятно кино "Орфей". Последният спектакъл на покойния Велко Кънев идва за първи път под тепетата. Хитовото представление "Бившата жена на моя живот" от Жозиан Баласко бе запазено специално за откритата сцена още от есента. На талантливия Асен Блатечки партнират Стефан Иванов, който нашумя с ролята на Тома от "Стъклен дом", Невена Бозукова-Неве и Милена Маркова - Маца от "Аламинут" и понастоящем участници в сериала "Етажна собственост" на Нова телевизия. 

 "Бившата жена на моя живот" заплита в комични ситуации хора на ръба на нервна криза. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Публиката вече познава творбите на Баласко "Омайна нощ", "Дядо Коледа е боклук" и "Вик за помощ". Билети се продават на касата на лятно кино "Орфей" и в Билетен център пред Общината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата
Ключов свидетел на убийството в "Арман махала": Не съм видял нож
Елитно училище в Пловдив изпрати абитуриентите
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Читател: Още колко души трябва да умрат, за да се промени нещо?
Ще започне ли скоро делото за убийството пред известна дискотека ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).