БСП Пловдив: Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:23 / 14.02.2023
6859
Позиция на Градски съвет на БСП-Пловдив:

"Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация. Благодарим им! През изминалата година те се самоотлъчиха от Българската социалистическа партия в града под тепетата, защото години наред манипулираха редица партийни организации и по този начин подбираха делегатите, чрез които владееха организацията. Но всичко излезе наяве.

Това са хора, които бяха избрани от листата на "БСП за България“ и с левите гласове в Пловдив. Те трябва да напуснат Общинският съвет на Пловдив, а не лицемерно да лъжат социалистите и пловдивските граждани. Те отдавна не са част от социалистическата партия, защото най-висшият орган Конференцията вече се е разграничила от тях!

Опитвайки се да отделят хора от БСП, те усетиха съпротива от нашите членове през изминалите дни. Техните души са продадени за лични и користни изгоди. Социалистическият идеал не е за продан!

Гражданите на Пловдив ясно осъзнаха, че те не са съветници на БСП, а обслужват лицето Георги Тодоров Гергов и интересите на ГЕРБ. Гласуваха за пробива на "Водната палата“, за зала "Строител“, за застрояването на 81 декара до "Гребна база“, както и за приемането на акциите на "Международен Панаир Пловдив“ АД.

С последните свои действия дори временната комисия за установяване на всички факти, свързани с поемането на пълния контрол на Панаира, в официалния си доклад, изпратен до Главния прокурор на Република България и Агенцията за държавна финансова инспекция, ги определи като съветници на Георги Гергов!

Истинската левица в Пловдив не може да бъде сломена от хора, които обслужват Георги Гергов. Напротив, това е шанс за оздравяване и пречистване на партията в нашия град. Българската социалистическа партия е гръбнакът на лявата идея в България. Ние сме представителите на обикновения трудов човек, честния социалист, бореца за справедливост!"

Виж коментарите (4)

Още по темата (160):
24.03.2024 Социалисти от цялата страна с подкрепа за позицията на 55-те
21.02.2023 Замесен в срамен алкохолен скандал пловдивски хирург напусна БСП
16.02.2023 Иван Ченчев: Напусналите БСП Пловдив отдавна са изключени от партията
14.02.2023 Срив в БСП - Пловдив, общински съветници напускат столетницата
13.02.2023 Калоян Паргов: Този конгрес е еманация на управлението на Корнелия Нинова
13.02.2023 Зафиров: Напусналите пернишката организация отдавна не са част от БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).