Автобус натресе две коли на злокобна спирка в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
07:12 / 01.09.2014
4880
Автобус №11 се натресе на две коли в Пловдив и предизвика ламаринено меле. За щастие няма сериозно пострадали. Инцидентът стана малко преди 20 часа снощи на моста на Герджика, срещу спирката, на която гръцкият студент Христос Боскос помля ученичката Катерина Матеева.

Очевидци коментираха, че рейсът, който бил полупразен, е виновен за случилото се. Според тях шофьорът се е движил в крайна дясна лента, без да намали, въпреки че светофарът е светел червено.

Той вижда спряло пред него "Ауди" и за да не се удари в автомобила, извърта волана и навлиза в съседното платно. Така удря спряла също на светофар баничарка. В шок е пътничка в една от колите. На мястото пристигна полиция.

Спирката е наречена от пловдивчани злокобна, защото през месец май гръцкият студент Христос Боскос влетя в нея и помля 16-годишната ученичка Катя Матеева.

Момичето претърпя сложи операции и все още се лекува. При инцидента бяха счупени краката на девойката. Боскос пък е на свобода под парична гаранция. Очаква се в скоро време процесът срещу него да стартира.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).