Арт академия отваря врати с безплатен концерт в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:47 / 20.06.2012
2260
Арт академия "Seven", най-новата танцова, музикална и артистична школа в Пловдив, ще отвори врати с грандиозен концерт. Всеки желаещ да стане част от събитието е добре дошъл на 22 юни, петък, от 18.30 часа, в залата на 3-ия етаж в търговски център "Форум Тракия". 

Арт академия "Seven" е създадена по инициатива на Сдружението за изкуство, култура и спорт "Немезида", управата на "Форум Тракия" и фирма "Сиенит".

"Акцент в нашата работа ще е засиленото обучение на децата през лятото", обясни Мариана Данева, художествен ръководител на най-новото пловдивско формирование. Академията носи името "Седем", защото учебният процес е в 7 направления - танци /класически балет, модерен балет, хип-хоп, шоу денс/, театър /актьорско майсторство, техника на говора/, музика /пиано, поп и джаз пеене/, мажоретки /парадни, танцови/, манекени /фотомодели/, моден дизайн, body training /пилатес, йога, аеробика, стречинг/. 

Към различните школи са сформирани от 3 до 5 възрастови групи.  От 4-годишни палавници приемат в детската балетна школа. За всички останали, децата трябва да са на 7 и над 7-годишни. Заниманията по body training пък са за дамите и господата, които искат да се погрижат за своето физическо и духовно развитие. Преподавателите в школите са едни от най-изявените пловдивски творци в съответната област. Базата на академията е в специално реновираната зала на 3-ия етаж в търговски център "Форум Тракия". Приемат се начинаещи и напреднали, като записванията са в залата - понеделник и вторник от 17.30 до 21.30 часа, а останалите дни /включително събота и неделя/ от 13 часа до 21.30 часа.

На концерта в петък ще се изявят деца от различните области на изкуството, които са застъпени в школите на арт академията. Разнообразните изпълнения в прохладната зала със сигурност ще повдигнат градуса на настроението и ще откъснат поне за час публиката от ежедневните проблеми. Входът е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).