Арх.Николов награди Елена Гичева с почетна значка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 15.06.2012
2008
Песни, добро настроение и радост бяха изпълнили Дома на учителя в днешния ден, когато председателят на Общинския съвет Пловдив арх. Илко Николов връчи "Почетна значка на град Пловдив" на художествения ръководител на състав "Пейте с нас" Елена Драганова-Гичева за огромния й принос в областта на културата. 

"Горд съм, че на мен се пада честта да връча тази значка. Горд съм от факта, че в нашия хубав град има хора като нея, обичащи песента и музиката и които с неприсъщата си енергия и отдаденост заразяват и нас останалите", заяви председателят преди да връчи почетната значка.

В началото Таня Теохарова, уредник на Дома, с няколко думи представи госпожа Гичева пред дошлите гости. 

"Изключително радостна съм, че днес сме домакини на такова хубаво събитие. Вече двадесет години "Пейте с нас" и госпожа Гичева радват хората със своето неподправено изпълнение. 

Репертоарът им, който наброява над 150 песни, е изключително богат, включвайки разнообразна тематика - възрожденски, патриотични, стари градски песни, народни песни, хумористични, песни на другите народи и още", каза още Теохарова.

"Благодаря ви наистина за оказаната чест. Това е признание не само за мен, но и за всички мои колеги от състав "Пейте с нас". Тази награда я дължа най-вече на тях и взаимната подкрепа и уважение, които имаме един към друг", заяви развълнувано Гичева. В края "Пейте с нас" изненада дошлите гости, изпълнявайки няколко от неостаряващите си песни "Визитка", "Истина", "Песен за Пловдив", "Катинар".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Оповестиха скандални схеми, по които ни "работят" от КАТ
Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са фак...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).