Арестуваха пловдивски бандит заради наркотици и оръжия!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:41 / 12.06.2012
2283
Операция за противодействие на разпространяването на наркотици предприели служители от ГДБОП, колегите им от сектора в Пловдив и полицаи от дирекцията в областния град. Акцията е проведена под ръководството на Окръжна прокуратура -Пловдив.

В момент на осъществяване на сделка, в района на заведение в землището на пловдивското с. Първенец са задържани В.С. /29 г./ и В.В. /30 г./ от София, а също и пловдивчанинът П.Т. /31 г./.

При обиска им са открити пистолет "Глок" и 16 патрона, а при претърсването на управляваните от тях автомобили "Форд" и "Опел" са намерени още две оръжия - пистолет "Former" и газов - "GAP", с пълнител и 4 боеприпаса, за които е установено, че са незаконно притежавани. Иззети са и намерените 21 000 хиляди лева и 3 пакета със зелена листна маса - общо около 3 кг, реагирала положително на марихуана.

По-късно са претърсени жилищата, в които живеят тримата задържани. Там са намерени 12 пакетчета с бяло прахообразно вещество, реагирало на кокаин и 3 опаковки марихуана, електронна везна и още 2 грама кокаин. Към тримата задържани за 24 часа се присъединил и Г.Ф., също съпричастен към разпространяването на наркотичните вмещества. 
 
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а НК - държане и разпространение на наркотични вещества. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).