Анкета на ООН иска да чуе гласа на младите хора у нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:03 / 20.09.2021
978
Български младежки делегати към ООН 2021/2022 организират национална анкета за младежи на възраст между 15 и 29 години. Това съобщиха от отдел "Образование“ на Община Пловдив. Целта е да достигне до мнението на максимален брой младежи и да  помогне за осъществяване на връзка между тях, институциите в България и ООН, представяйки техните мнения, идеи и нужди.

Отговорите ще помогнат на български младежки делегати към ООН да представят мнението на младите хора от България пред Трети комитет на Общото събрание на ООН в Ню Йорк в началото на октомври и ще определят приоритетите, над които ще се работи през мандата.

Анкетата е анонимна, а резултатите от нея ще бъдат използвани единствено за целите на Програмата "Български младежки делегати към ООН".

Призоваваме младите хора да споделят своя опит, трудности и добри идеи, които ще бъдат представени като част от гласът на младите хора в България пред ООН, се казва в обръщението към допитването.

Помогнете гласът на българската младеж да бъде чут, ще ви отнеме само пет минути. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).