Александър Сиди: Гласувайте с разум, а не с омраза

Автор: Цвети Тончева
Коментари (2)
08:45 / 03.07.2021
2082
Водачът на кандидатдепутатската листа за Пловдив град на коалиция "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" Александър Сиди заяви пред камерата на Plovdiv24.bg, че тяхната заявка е да влязат в 46-тото НС и да се опитат да променят цялото онова безумие, което се случи в 45-тото НС

"В личен план, моята амбиция е да се опитам да мотивирам максимален брой хора да отидат до урните. Искам да се срещна с максимално много хора и те да чуят какво мисля. За съжаление, обществото ни е много разделено и аз виждам как хора с едни по-различни виждания гласуват за други обекти, и то само от омраза. Трябва да върнем диалога в политиката, нещо, което липсва през последните години", казва Сиди.

"Нашето обединение трябва да влезе с по-голяма сила в 46-тото НС, за да бъде спирачка за ужасните неща, които идват от Запад – промяна в половете, гей бракове, джендър пропаганда и други", добавя кандидат-депутатът.

“Ако успеем да разкажем нашата приказка на хората, може би ще успеем да ги накараме да ни се доверят", каза още Сиди.

Той смята, че проблемът на българите е грабежът, който се случваше през последните години, и то изцяло под диктовката на ДПС, без да има виновен.

Според Сиди, ВМРО успя да направи две неща, които хората като че ли не разбраха. Това е повишението на пенсиите от 162 на 300 лева минимална пенсия -  нещо, което не се беше случвало никога. "Това не е много, но е база, от която можем да тръгнем. И второто нещо е, че издействахме 450 лева за всяко дете. От края на 2020 година всеки един работещ в държавата, който има дете, ще получи облекчение, ако си плаща данъците, или простичко казано - държавата ще му върне 450 лева за всяко дете. Ако има две деца – 900 лева, ако са три 1350 лв.. Това е вече факт със Закона за държавния бюджет и е по настояване на обединените патриоти. Ако бяхме свалили Борисов миналото лято, нямаше да можем да свършим тези две неща. Хората искат сигурност, спокойствие и повече доходи.

Според кандидата за депутат Александър Сиди трябва да се гласува с разум, а не с омраза. Гласувайки с омраза, не правиш нищо! 

"Притеснява ме машинното гласуване и топлото време. Немалко хора споделят, че чрез гласуването единствено с машини им се отне възможността да гласуват и че се страхуват от това. Притеснява ме и течът на база данни от РИК, за което всички си мълчат.

Това са все проблеми, които заложиха новите моралисти в политиката. Но в крайна сметка знаем, че който прави изборния закон за себе си, обикновено това се обръща срещу него. Аз вярвам в българския избирател", каза още Александър Сиди.

"Нека хората гласуват за когото си харесват, но преди това да прочетат кой кой е, какво е обещал и изпълнил ли го е и ако преценят с разум, нека да е с номер 16", призова Сиди.

Повече гледайте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).