Актуализираха знаците на Тунела след намесата на Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:10 / 04.04.2021
6443
Местни и приходящи шофьори, които минават през Тунела на бул. "Цар Борис III Обединител" вече няма да се шашкат от разнопосочната информация от пътните знаци. Указанията са синхронизирани с Генералния план за организация на движението и занапред не би трябвало да има недоразумения, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Преди дни наш читател попита с колко километра в час е разрешено преминаването през Тунела, тъй като от южната страна има ограничение от 30 км./ч. и и табела Т14 - "при сняг и зимни условия". От северния край обаче въпросната табела я няма.

Отправихме запитване към ОП "Организация и контрол на транспорта", които ни обясниха, че ограничението и предупреждението важи само през зимния период, а от 1 април до 30 октомври разрешената максимална скорост е 50 км./ч., както е по закон за населените места.

А сега вече и знаците са приведени в съответствие с годишния сезон, така че  водачите спокойно могат да въздъхнат с облекчение, че не нарушават правилата.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).