65-годишен юбилей отпразнува Гимназията по туризъм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:12 / 01.04.2015
3256
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Професионалната гимназия по туризъм "Проф. Асен Златаров" отпразнува днес своята 65-та годишнина. Тържествено във Военния клуб беше презентирана интерактивно историята на учебното заведение, неговите успехи у нас и в чужбина.

От името на кмета на Район "Източен" Николай Чунчуков поздравителен адрес връчи заместникът му Емил Начев, който подчерта огромния авторитет, който има училището сред професионалната гилдия. В приветствието си към директора инж. Марияна Маджирова районният образователен експерт Стефка Симеонова изрази възхищението си от високите резултати на учениците, които са доказателство за огромните усилия на учителите по специалните и общообразователни предмети.

Богато укасената с цветя от гостите сцена се напълни от талантливите изяви на учениците от професионалната гимназия, които в празничния ден се раздадоха докрай. Бъдещите кадри на туризма в Европейската столица на културата Пловдив 2019 г. пяха хард рок, балади; танцуваха модерен балет, спортни и народни танци и взривиха цялата зала.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).