4-то място за отбора на журналистите в Международния ден на младежта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 13.08.2013
1424
Много малко не достигна на отбора на журналистите да повторят представянето си от миналата година и да се класират на трето място във хепънинга по случай Международния ден на младежта, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието се организира за шеста поредна година от Община Пловдив и Националният алианс за работа с доброволци /НАРД/. Тази година партньор беше и Областния информационен център Пловдив.

Празникът под мотото "Игрите на Европа" започна вчера точно в 19:00 часа в Цар Симеоновата градина. Участваха 8 отбора от най-различни организации, работещи с млади хора на територията на Пловдив и областта - "Национална скаутска организация на България", студентите от AIESEC, ЦРД към Общинска библиотека Карлово и Градска библиотека Асеновград, екип "Млади лидери", учениците от ПГЕЕ, отбор на Фондация "Пловдив 2019" и разбира се отбор от пловдивски журналисти.

Отборите преминаха през 8 изпитания и различни игри като "Да се разхладим", "Клюка", "Полинеро", ",Познай държавата", "Играй на сляпо", "Аз в Европа" и др. 

Специален пункт с предизвикателства беше организиран от Областен информационен център-Пловдив. Там, освен информационни материали за актуални програми и събития в Европейския съюз, участниците и гостите на празника можеха да проверят знанията си за случващото се в ЕС по интерактивен начин.

Празникът приключи с награждаване на победителите и изпълненията на различни музикални и танцови групи от Пловдив:Central Side, Ni.Co, My Choice и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).