37-годишен мъж се самоуби в "Смирненски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
17:04 / 27.06.2012
5804
37-годишен мъж сложи край на живота си, след като скочи от 7-я етаж на ул. "Белица" в квартал "Христо Смирненски". Трагедията се разигра около 10 часа сутринта. Съседи видели Апостол Петров, който се бил изкатерил на парапета на терасата и веднага позвънили на 112. Пристигналите на място полицаи се опитали да преговарят със самоубиеца и да го накарат да промени намеренията си, но не успели. " Апостол преброй до 3, каза "хоп" и скочи" разказа съседка от блока, пред чиито очи се разиграла драмата. Мъжът издъхнал на място, лекарите които пристигнали с линейката само констатирали смъртта му. Апостол не е оставил предсмъртно писмо, нито се е простил с близките си. 

"Животът му не беше от леките, явно в един момент не е издържал" коментираха хора от блока. Младият мъж живеел със съпругата си Веси, която обаче имала психични проблеми. Дъщеря им била в пети клас, учела в близкото училище. "Апостол работеше в строителството, често беше на обекти извън града и със седмици не се прибираше" разказват съседи. Съпругата му не полага кой знае какви грижи за домакинството, сестрата му се грижела повече за него и детето. "В апартамента цари пълен хаос - разхвърляно, мръсно, няма нито килими, нито пердета. 

Личи си, че не пипа женска ръка", твърди съседка, която е повикана от полицията за поемно лице. Апостол изкарвал добри пари, полагал грижи за семейството. 

"Не го е направил от недоимък. По- скоро му е писнало" коментират съседи. В жилището след смъртта му полицаите намерили 200 лева, оставени до компютъра на дъщеря му. Когато Апостол е предприел фаталната крачка, е бил сам в жилището. Съпругата му излязла още в 9 часа сутринта, а детето било при баба си. Момиченцето вече е под закрилата на социалните служби. Ако то не бъде поето от близки на семейството, ще бъде настанено в дом.

През последните седмици зачестиха самоубийствата на хора в активна възраст. Психолози смятат , че причината са резките промени във времето, както и тежката икономическа ситуация в страната.



Източник: в. "Марица"

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).