35 бездомни кучета от Приюта в Пловдив днес очакват своя собственик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 25.04.2015
1320
35 бездомни кучета от Приюта в Пловдив днес очакват своя собственик и своя нов дом. От 10:00 до 14:00 часа, в приюта ще се проведе одомашнителна кампания, съобщиха организаторите на инициативата. Бъдещите осиновители на кучета ще могат да се възползват от преференции в цените на всички услуги в център за здраве и красота за домашни любимци.

В Пловдив месец април е обявен за месец в помощ на животните и хората, които ги обичат. До края на месеца всеки може да зарадва своя домашен любимец с напълно безплатни процедури, ветеринарни манипулации, консултации, специализирани изложби и пр. През април стартира и инициативата "Регистрирай куче и спечели награда", в рамките на която 10 собственика на домашни кучета ще получат поощрителни награди за своя любимец. Първият вече награден е собственикът на мъжки лабрадор, регистриран в електронния регистър на общината. Още 9 интересни награди очакват отговорни собственици на домашни кучета.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).