30 кг сребърни бижута продаде НАП Пловдив за близо 35 000 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:54 / 05.03.2013
1616
Близо 35 000 лева бяха спечелени днес от продажбата на 30 кг сребърни накити в търг, организиран от НАП Пловдив. Купувачът е местна фирма, професионално занимаваща се с производство и търговия с изделия от благородни метали. Накитите бяха конфискувани в полза на държавата след пресечени опити за контрабанда през митницата край Свиленград. Сред тях преобладаваха обеци и гривни с проба за чистота 925. Имаше също закопчалки, пръстени, брошки, колиета и медальони. 

Още 30 кг бижута, но от злато, предстои да бъдат обявени в два отделни търга от дирекцията на НАП в Пловдив. Преди това трябва да приключи оценката им от лицензиран оценител, който да определи първоначалните им цени. Подробностите за тези продажби, както и условията към кандидат-купувачите ще бъдат публикувани в интернет страницата на приходната администрация на адрес www.nap.bg в раздела "Продажби".

Пак там, в момента могат да бъдат разгледани атрактивни вещи и стоки, търговете за които ще се случат до края на месец март. Сред тях са линия за производство на хляб, оценена на 44 200 лева и намираща се в пловдивското с.Дълбок извор, както и аптека на добро комуникативно място в Стара Загора, с площ 56 квадратни места и първоначална цена 17 540 лева.

От началото на тази година всички активи, които Националната агенция за приходите обявява за продан заради големи данъчно-осигурителни задължения на собствениците им или защото са отнети в полза на държавата, могат да бъдат разглеждани в така наречения електронен магазин в интернет страницата на НАП. Освен информация за имуществото и търговете, като характеристика, цена, дати за огледи и за подаване на оферти, новото приложение позволява и публикуване на снимков материал.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).