2 месеца част от тротоара на ул. "Стоян Михайловски" стои недовършен

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
08:50 / 13.04.2015
1816
Редовна читателка на Plovdiv24.bg алармира за недовършен тротоар в централен квартал:

"Здравейте Plovdiv24.bg! Надявам се вие да обърнете внимание на моята молба, защото след дълго звънене по разни институции, аз не постигнах резултат. Омръзна ми от безотговорността на всички и недовършването на започнатите начинания.

Ето за какво става въпрос: Казвам се Оля Ружинова, от Пловдив съм и живея на ул. "Стоян Михайловски" 20 в "Съдийски" квартал. Преди време (около 2 месеца) дойдоха от фирма "Елтелком" разкопаваха тротоара и поставяха кабели, след това започнаха да оправят тротоара. Всичко вървеше чудесно с поставянето на новите плочки и с ремонта, но каква беше изненадата ми когато стигнаха до мястото, където са разположени кофите за боклук.

Там не се поставиха плочки - никакви, дори старите не положиха. Сега там няма плочки, кофите са поставени върху пръстта и когато вали стават огромни локви и кал. Най-интересното е, че просто мястото с кофите за боклук беше прескочено и след това отново продължиха с ремонта на тротоара и поставянето на нови плочки, но тези 2-3 метра не бяха отремонтирани, защо ли.

Обадих се на шефа на фирмата "Елтелком", който пое ангажимент лично да провери какво се е случило и дали това, което казвам е така и да довършат започнатото, защото той бил депозирал пари в Общината. Ако не извърши започнатото както трябва, тези пари ще му бъдат удържани. За съжаление до ден днешен нищо не се е случило, не стига, че ни разбиха тротоара, но не си довършиха и работата.

Пусната е жалба до Общината от друг член на нашата кооперация, но и от там нищо не се случва. Моля вас за съдействие по случая".

Читателката ни допълва, че и кабели са рязали в района, но също работата е останала недовършена.

Репортер на сайта се свърза с районната администрация на "Централен". Оттам поеха ангажимент да направят проверка по случая. Това ще стане след празниците, а най-вероятната развръзка ще е да задължат фирмата да довърши недовършената си работа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на "Южен" с апел към жителите на района
Той се завърна: Нагъл шофьор отново паркира в абсолютно нарушение...
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...
Мощна офанзива на "Модър-Царевец"
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).