18-годишен счупи тъпомера в Пловдив, заслужава ли затвор?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:57 / 15.03.2021
9836
В 22.00 часа на 14 март е получено съобщение на тел 112 за настъпило ПТП на кръстовището на булевардите "Източен" и "Санкт Петербург". Екип на сектор "Пътна полиция" посетил мястото на произшествието и установил, че лек автомобил "Мерцедес", управляван от 18-годишен неправоспособен водач, се е ударил в лек автомобил "Фолксваген" поради неспазване на дистанция.

Пострадало леко при инцидента е 22-годишно момиче от Куклен, пътувало във фолксвагена, което със случаен превоз е транспортирно и прегледано в болница, но на по-късен етап е освободено за домашно лечение.

Водачите на двете превозни средства са изпробвани на употреба на алокхол и наркотични вещества, като е отчетено, че виновният неправоспособен водач се е намирал под въздействие на 1,22 промила алкохол. Младото момче е задържано в ареста на Шесто РУ за срок до 24 часа по ЗМВР.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).