14-годишен развратник от Пловдив изнасили по-малкия си братовчед

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:01 / 02.09.2014
3886
14-годишният пловдивчанин, който миналата седмица бе уличен в блудство с 11-годишния си братовчед, всъщност е изнасилил по-малкото момче. Това съобщиха разследващи, които са доразплели случая.

На двамата е назначена психиатрична експертиза. По наша информация жертвата има психически отклонения и от това се е възползвал развратникът. В момента се прави съдебно-медицинска експертиза на пострадалия. Големият братовчед, който е посегнал на детето, не е осъждан, до момента няма данни да е посягал друг път.

Ако бъде признат за виновен, изнасилвачът го чака затвор от 3 до 12 години.

Преди дни в "Шекер махала" в Пловдив 14-годишното момче бе заловено, след като е блудствало с 11-годишния си първи братовчед. Двете деца били оставяне не за първи път сами, но до момента нямало данни гаврата да има предистория.

Пострадалото дете бе стресирано, направено му бе психиатрична и съдебно-медицинска експертиза. Нашите източници обаче тогава подчертаха, че не е било изнасилване, а блудство.

С 14-годишния престъпник ще се занимае полицията и Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. 

Източник: Блиц


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).