Жена се провали на шофьорски изпит за 105-и път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
12:06 / 07.11.2012
4485
Британка, смятана за най-некомпетентния кандидат-шофьор в страната, се е провалила при поредния си - 105-и опит да издържи теоретичния изпит.

При такса за изпита по теория от 31 лири, досега злочестата дама от Есекс, чието име не се споменава, е похарчила над 3000 лири, предаде БТА. Сумата е достатъчна за закупуването на приличен автомобил "втора ръка", отбелязват експерти.

Досегашните 104 провала не са отказали мераклийката да се сдобие със заветното свидетелство за правоуправление, но за лош късмет и поредният й опит е завършил неуспешно. Никой друг кандидат-шофьор не може да се "похвали" с подобно "постижение". Най-близо по неуспеваемост е мъж с 84 провала на теоретичния тест.

Изпитът по теория, който трябва да бъде издържан, преди кандидатът да бъде допуснат до проверка на практическите умения, съдържа 50 въпроса. Тестът се счита за успешен при 44 правилни отговора.


Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Мариела Нордел за "Ергенът": Ако некое такова лигавещо хайванче м...
Ергенът се появи на живо по bTV, направи първи коментар
Зрители: Подигравка, това не е мъж!
Iris Studio търси най-красивите очи!
Най-лошият кошмар за финалистките в "Ергенът" се сбъдна! Няма поб...
Чоткин отвя всички в Hell’s Kitchen и грабна голямата награда от ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).