Валя Балканска пее за луди млади танцьори довечера в лятно кино "Орфей"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:30 / 16.06.2012
1900
Великата Валя Балканска ще огласи звездното небе на Пловдив довечера от 21 часа. Певицата идва заедно с гайдаря Петър Янев като специален гост на фолклорния спектакъл на ансамбъл "Луди млади". Концертът е под надслов " ... мир не зная, луд лудея, ... дето искам, там ще пея" (П. Яворов, "Луди млади") и ще представи изпълнения, обхващащи всички фолклорни области в страната - от тежката Родопска песен до пламенните Шопски ритми.

Певицата, която чества 70-годишен юбилей, вярва, че българският народ е успял да се съхрани благодарение на своите традиции и фолклор. Нека и днес не забравяме, че всичко лошо ще отмине, че всяка криза има своя край - да се усмихнем, да почерпим вдъхновение от автентичните ни песни и танци и да посрещнем предизвикателствата пред нас с нови сили- призовават танцьорите от "Луди млади". Билети за концерта от 6 и от 8 лева се продават на касата на лятно кино "Орфей".


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка
Мария Бакалова издаде повече за превъплъщението си като Ивана Тръ...
Клубът на супербогатите с общо 2,2 трлн. долара
Мариела Нордел за "Ергенът": Ако некое такова лигавещо хайванче м...
Ергенът се появи на живо по bTV, направи първи коментар
Зрители: Подигравка, това не е мъж!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).