Стоичков: Дянков, кажи крия ли данъци!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:47 / 16.09.2012
3507
Христо Стоичков е поискал спешна среща с вицепремиера Симеон Дянков, за да изчисти съмненията за укриване на данъци. Камата ще настоява министерството на финансите да изготви справка, която да покаже дали дължи данъци или точно обратното - държавата има да му връща заради надвзети суми през годините.

В случай, че такивна суми бъдат открити и върнати, щял да ги даде за благотворителност. Всъщност още от началото на седмицата Стоичков настоявал за среща, но все още не са се срещнали, защото заради натовареност, графиците им все се разминавали. Звездата на българския футбол настоява Дянков да ускори справката дължи ли или има да взема пари, но не уточнява колко очаква да се окажат парите, които би трябвало да получи обратното. "Колкото и да са, все ще помогнат на някое детенце или на човнек, на който ще му потрябват," коментира той пред националната телевизия.

Според Камата определени хора периодично спекулирали с темата за данъците му, защото така поддържали кариерата си. Същото важало и за къщата му в Етрополския балкан, за която се появиха съмнение, че е незаконна. От общината в Етрополе обаче потвърждават, че сградата има всички необходими документи, както и издадено разрешение за строеж от 2008 г.

Източник: Блиц


Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).