С превъртането на стрелките "превъртат" и 2/3 от хората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:53 / 27.10.2012
4200
Задното превъртане на стрелката на часовника в неделя ще докара умствено превъртане на две трети от населението. Злокобното последствие ще засегне предимно полицаи и началници, тъй като са подложени на огромен стрес, заяви д-р Кирил Свиленов.

Освен ченгета и шефове, от смяната на времето ще се оплачат хората с по-лабилна психика, както и емоционалните и чувствителни личности. Те ще усетят най-силно задния лупинг на стрелката в неделя, която ще им даде още един час сън, но и поне месец лечение. "За хората под стрес и подложените на тежък физически труд е добре в продължение на месец да приемат витамини, както и аргинин. Това е специална аминокиселина, която регулира умората", обясни медикът.

Останалите обаче не трябва да се тъпчат с лекарства и в никакъв случай с антидепресанти, напомни Свиленов. Те бързо ще се адаптират с новата часова разлика и само в първите дни ще усетят леко неразположение.

Утешителните думи на Свиленов обаче явно не се отнасят за голям брой нашенци, тъй като според статистиката всеки втори у нас е с някакво психично заболяване.

Източник: Стандарт


Виж коментарите (7)
Още новини от Любопитни новини:
Сашо Кадиев към Алек: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?
Новинар на bTV стана "Мис Тв чар"
Гърдева за Алек: Той е слаб мъж, майка му го кастрира!
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Карбовски за финала на "Ергенът": Две булки чакат, а той си избра...
Шеф Токев: В затвора готвех боб чорба 3-4 пъти седмично. С внучка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).