Мангъров призна нещо много лично: С жена ми сме разделени, но още се обичаме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:26 / 10.02.2021
70885
Противоречивият инфекционист доц. Атанас Мангъров е разделен с жена си Ани. Това призна самият той в интервю по повод рождения си ден. На 31 януари той навърши 56 години и призна: "Сега със съпругата ми не живеем заедно, но още се обичаме“.

Мангъров обаче не пожела да сподели подробности каква е причината за разлъката, нито има ли шанс двамата отново да се съберат.

С Ани се запознават случайно, докато той прави дисертация и събира много статистически данни, които трябва да се систематизират.

"Някой ми каза, че има една засукана красавица, която много разбира от това. И аз отивам при нея и й казвам: "Ето това са данните и ще си платя“. И тя почна – първа таблица, втора таблица, трета таблица и после се родиха децата. Така й не й платих“, разказва доцент Мангъров.

Двамата имат общо четири деца. Най-големият син Борислав е от нейния предишен брак, а скоро се появяват дъщерята Елена и близнаците Христо и Илия, пише "Галерия“.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).