Део и жена му затънаха в заеми заради новата къща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:34 / 17.11.2019
33489
Део и жена му Мариана са затънали в заеми, оплака се блондинът преди дни. Двамата са теглили ипотечни кредити, за да си купят къщата в Годеч, в която преди време се похвалиха, че са се пренесли. Тя е на час път с кола от София. Там живеят заедно с двете си деца, а техен съсед е братът на блондина. За това удоволствие обаче ще плащат с години. 

Шоуменът имал свой апартамент в София, където поканил жена си Мариана още преди години, когато тя решила да заживее в София. След като обаче на бял свят дошли двете им деца, жилището рязко отесняло и двойката решила да търси алтернатива. Братът на Део предложил да купи парцел в Годеч и да си построи на него сглобяема къща. Самият той направил същото преди няколко години. Идеята била одобрена и от шоумена, и от неговата половинка, така че днес те вече са собственици на голяма и удобна къща, но с цената на банкови заеми, които не знаят кога ще могат да изплатят. Не е ясно точно каква сума е взел Део от банката, но най-вероятно става въпрос за няколко десетки хиляди евро. 

Смелост да предприеме подобна крачка му дал договорът като водещ на тотото по Би Ти Ви. Това е единственият постоянен работен ангажимент на блондина. Извън него той разчита само на реклами, в които участва от време на време, покани да бъде водещ на различни събития и тук-там ангажименти в риалитита, от които взима хонорари, пише "Уикенд". Но с времето поканите все повече намалявали, тъй като на хоризонта излизат нови и по-актуални звезди. 

Въпреки финансовите притеснения Део бил доволен, че вече не живее в София. Той започнал да практикува аграрна терапия – след работа се отдавал на копаене и градинарство. Вече бил засадил няколко овошки в двора си, а плановете му за следващата година включвали отглеждане на собствена реколта домати. "Като хвана мотиката, забравям всички проблеми", споделя блондинът.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).