Започва раздаването на ваучери на социално слаби българи за цифрова ефирна телевизия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:17 / 15.07.2013
1569
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на труда и социалната политика, Агенцията за социално подпомагане и "Български пощи" създадоха организация за раздаване на ваучери на социално слаби българи за цифрова ефирна телевизия.

От днес започва транспортирането на ваучерите по региони и подготовка на графици за раздаване на гражданите. Те ще бъдат уведомени за местата на получаване на документа от местните служби за социално подпомагане, където се получават енергийни помощи.

Първоначално ваучери ще бъдат предоставени на около 124 000 социално слаби българи от Северозападен район с административни центрове на области Видин, Враца, Ловеч, Монтана, Плевен; Свероизточен район с центрове Варна, Добрич, Търговище и Шумен; Южен централен район с центрове Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Хасково и в гр. София, обхващаща територията на Дирекция "Социално подпомагане" - "Оборище".


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ново земетресение в Южна България
Чакан ден за пенсионерите
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).