Версия за връзка между две трагедии: Самоубийството на рускинята в Бургас и намереното дете в куфара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
11:30 / 26.03.2015
4261
Рускинята Александа Нани, която на 17 март скочи заедно с дъщеря си от 5-ия етаж на кооперация в Бургас, е знаела за зверското убийство на 5-годишното момче, намерено в куфар край яз. Пасарел на 20 март. Тази версия разкриха вчера криминалисти от СДВР, пише в. "Всеки ден". Разследващите смятат, че между двете трагедии има връзка.

Съседи на 33-годишната Александра съобщили, че преди да скочи заедно с 4-годишната Алиса, рускинята несвързано говорела за дете, убито в катастрофа.

"Много съм грешна", изкрещяла накрая жената и полетяла към смъртта. Съвпаденията обаче продължават - по последни данни сигналът за намереното в куфара момче, чиято самоличност все още се уточнява, бил подаден от Бургас. И още - безусловно е изяснено, че зеленият пътен сак "Самсонайт" е купен от Белгия през февруари 2014 г. от жена с руско име, след което куфарът е заминал за Русия.

Двете трагедии - откритото тяло на момчето край Пасарел и скокът на Александра в Бургас, съвпадат и по време. Трупът лъсна на 20 март, като според криминалисти е престоял във водата 4-5 дни, т.е. убийството трябва да е станало около 15 март. Александра и Алиса пък скочиха два дни по-късно, на 17 март. Междувременно стана ясно, че рускинята е оставила предсмъртно писмо преди фаталния скок. Малката й дъщеря пък помислила, че това е някаква игра, качила се на стол на терасата и се хвърлила след майка си.

Виж коментарите (14)

Още по темата (2):
10.10.2016 Делото за убийството на детето в куфар отново е в изходна позиция
25.07.2016 Герман Костин отива на съд за смъртта на детето в куфара
Още новини от Национални новини:
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
Как да охладите бирата за броени минути?
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).