Ужасна катастрофа след Петолъчката, рязаха кола с пловдивска регистрация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:16 / 19.06.2013
14221
Читател на Plovdiv24.bg ни съобщи за ужасна катастрофа, станала след Петолъчката на 15 юни. Той е бил свидетел на инцидента и дори е участвал в оказването на първа помощ на пострадалите. Ето каква е историята на очевидеца:

Катастрофата се случи на 15-и около 13 часа след Петолъчката. Два автомобила (единият с пловдивска, другият със софийска регистрация) са катастрофирали на Моста с гълъбите.

Пловдивската кола е сменяла гума минути преди да катастрофира. Възможно е тя да е тръгнала, без да е видяла софийската, която я удря с доста висока скорост (нормална за автомагистрала). Шофьорът на софийската кола вероятно веднага се е опитал да помогне, но по пътя към другата кола, изпада в безсъзнание и изпада в шок. От пловдивската кола е пострадала пътничка, която се е возила на задната седалка.

В софийската кола са пътували мъж и жена, които пътували към Созопол на почивка, а в пловдивската мъж със съпругата си и дъщеря си, както и нейният приятел.

Някъде 5 минути след като се е случила катастрофата, бяхме там и няколко коли им дадохме първа помощ. Пострадалата пътничка в пловдивската кола, вероятно е носила очила, чиито стъкла са се счупили и част от стъклата и са попаднали в очите, поради което не можеше да вижда. Беше затисната между задната и предната седалка. На място пристигна кола, която разряза част от пловдивската кола, за да измъкне пострадалата след което бе качена на линейката.

Първата патрулка дойде след около 10-ина минути с един полицай в нея, след няколко минути пристигна и втората. След 15 мин. пристигна и колата, която разрязваше другата, и след около 20 минути линейката беше на мястото . За щастие жертви нямаше.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
ДЗЕС 7: Ротацията се допълва с диверсификация на културите за изп...
100 млн. лева от бюджета за национална детска болница
Уникален случай за българите: Имат собствено жилище, но въпреки т...
Влакове се движат с 80-минутно закъснение от разписанието, заради...
Драма в Плевенско: Мъж държа като заложнички две възрастни жени
Новa атракция на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).