Утре в почти цялата страна ще вали дъжд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:38 / 18.03.2021
1827
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна. Превалявания от дъжд ще има в североизточните райони от страната, а до сутринта ще превали и в Югозападна България, в планинските райони - сняг. В Дунавската равнина ще духа слаб западен вятър.

Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°. Утре на много места, главно в Южна България, ще има валежи от дъжд, но от запад ще започнат да спират. Облачността над страната още преди обяд от запад бързо ще се разкъсва и намалява до слънчево време. Ще духа слаб, в Дунавската равнина умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат предимно между 6° и 11°. Вечерта от юг-югозапад ще започне ново увеличение на облачността, отначало средна и висока.

Над планините в сутрешните часове и преди обяд ще има валежи от сняг, но от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява и в следобедните часове над повечето райони вече ще е слънчево. Ще духа до умерен, само по най-високите върхове временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - минус 6°.

Над Черноморието ще бъде облачно, по южното крайбрежие с валежи от дъжд. Вечерта облачността временно ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен северозападен, по южното крайбрежие север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 7° и 8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка
Мариана Кукушева: Това е най-големият великденски подарък за всич...
Радев с остра позиция за създаването на частна детска болница
Успокоиха ни за цените на агнешкото, яйцата и козунаците за Велик...
Йотова от Първомай с първи коментар за промените в закона за хаза...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).