Утре ще е слънчево, но студено

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:50 / 04.01.2015
2121
През следващото денонощие облачността ще е променлива, по-значителна над западната половина от страната, където на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, в Дунавската равнина и в Източна България силен северозападен вятър. Ще продължи да нахлува по-студен въздух. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, а максималните - между минус 1° и 4°.

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за месеца и слабо ще се повиши.

В планините ще е предимно облачно, на места със слаби превалявания от сняг. Ще духа силен и бурен вятър от север-северозапад, който през деня постепенно ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 7°, на 2000 - около минус 12°.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа умерен до временно силен северозападен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от север. Максималните температури ще са между 2-4°. Вълнението на морето около 2 бала. Температурата на морската вода е 5-7°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Социолог: Затъваме, хора. България си отива пред очите ни
Къде в България се намира "манастирът с дяволите"?
13-годишен ученик е обявен за общодържавно издирване
Важна информация, ако ще сключвате сделка за имот
Министър Гвоздейков за закъснението на влаковете: В понеделник си...
Търговци прехвърлят гръцка ягода в български щайги


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).