Ученици трескаво "загряват" за новата учебна година със смъртоносни коктейли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:02 / 10.09.2014
1742
Ученици трескаво "загряват" за новата учебна година със смъртоносни коктейли от алкохол и дрога по кръчмите във Велико Търново, разкриха потресени бармани и сервитьори.

Дни преди 15 септември повечето тийнейджъри вече са се завърнали от морето и планината. Вместо да купуват учебници обаче, те обикалят заведенията по цяла нощ и пиянстват като за последно. Хит сред младежите тази есен били коктейли от алкохол и дрога в изобилие, които по собствените им думи ги карали да "избухват".

Тийновете обръщали един след друг шотове с текила или водка и "замезвали" с хапче екстази или "весела" цигарка. Комбинацията била умопомрачителна. След 3 - 4 подобни шота, прокарани с дрога, младежите не знаят на кой свят се намират - падат по дансинга, повръщат, някои налитат на бой, други пък ги избива на смях. Закачат се със сервитьорите и опитват да ги спънат в полутъмната дискотека", разказва местен барман.

Той разкрива, че му се е случвало да прави по 20 шота текила за компания от 3-ма - 4-ма човека, които ги пресушавали за норматив, все едно пиели изворна водица. Освен шотове тийнейджърите си правели и собствени коктейли: "гърмяща змия" (ром с водка и кола), "корида" (текила с бира) и "веселата халба" (халба с 2/3 бира и 1/3 водка).

В един от случаите двама младежи, борещи се за сърцето на засукана мацка в едно от заведенията, поръчали "бира на метър" (половинлитрови халби, наредени една до друга направо на земята до масата на 1 метър разстояние). Онзи, който пресушил повече от халбите на екс за определено време, печелел правото да се запознае и да сваля момичето цялата вечер. Загубилият трябвало да се оттегли засрамен.

Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
Журналист: Путин готви военна офанзива през лятото
Експерт: Живеенето под наем е добра опция, ако човек не разполага...
България е на второ място в Европа по брой и дебит на минерални и...
Каква заплата получава един евродепутат?
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).