Ученици ни обират на паркинга в мола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:37 / 16.03.2015
2960
Тийнейджъри и младоци ни обират по паркингите в моловете само за 10 секунди с дистанционно за гараж. В момента има бум на този вид престъпления, съобщава "Телеграф", като се позовава на криминалисти.

На ден в полицията постъпват по 10-12 сигнала, но реалната им бройка е доста по-голяма, защото на хората не им се ходи до полицията за таблет или чанта. 

Бумът на кражбите по паркингите бил отчетен преди две седмици. Крадците се движат по двама и предварително следят жертвите си, за да видят къде крият скъпия багаж. 

С дистанционно за гараж, което струва около 30 лева, затапват нашата аларма и влизат в колата, за да тършуват, разказват полицаите.

Също така апашите не се притеснявали от камерите в паркингите. Обличали се в стандартните си дрехи, слагали и яке с качулка или суичер на главата си. Така се сливали с масата и никой не им обръщал внимание.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).