Тежка катастрофа с жертва на АМ "Хемус"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:02 / 27.09.2018
3418
В 07:19 часа в дежурната част на ОДМВР- Шумен е бил приет сигнал за настъпил пътен инцидент на АМ “Хемус“ в посока към Варна. Към мястото са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Произшествието е възникнало на около 5 км след етапната връзка от Шумен в посока Варна по магистралата.

Водач на товарен автомобил "Дачия Докер" със софийска регистрация застигнал движещия се пред него лек автомобил Форд "Фиеста“ с шуменска регистрация, и го ударил. В резултат на удара фордът се е завъртял и се е преобърнал в крайпътната канавка. Водачът, 74-годишен мъж, е загинал. 72-годишната му съпруга, която се е возила на предната дясна седалка е откарана за преглед в МБАЛ- Шумен.

Установена е лицева травма. Настанена е в Хирургично отделение на шуменската болница, без опасност за живота. Водачът на дачията също е откаран за преглед в МБАЛ. Освободен е след като бил прегледан. К.К./27г./ е правоспособен, тестван бил за алкохол. Наличие не е установено. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).