Студент падна в 15-метрова пропаст при нелеп инцидент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:24 / 30.04.2015
2686
Нелеп инцидент с жестоки последици се е случил на Аладжа манастир преди два дни. Студент във варненски ВУЗ паднал в 15-метрова пропаст, докато си правил снимки на средновековната скална обител.

Трагедията се разиграла във вторник вечерта, когато 21-годишният младеж, който е родом от Русе, отишъл на излет на Аладжа манастир заедно със свои приятели. 

Младежът се подхлъзнал на ръба на пропастта и полетял пред погледите на ужасените си приятели. Те веднага реагирали и се обадили на 112 от където изпратили помощ.

Младежът, който е студент във варненски ВУЗ, е паднал от 15 метра височина. Наложило се екипи на "Гражданска защита" да го извадят, тъй като мястото били трудно достъпно.

"Има такъв регистриран случай. Установено е лице в безпомощно състояние, в кома и с множество травми. По случая е образувано досъдебно производство, причините за инцидента са в процес на изясняване", обясни говорителят на варненската дирекция на МВР Ивана Милева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува прогнозата за следващите 7 дни
Отцепиха плажната ивица в централната част на Варна
Млада дама нападна с пръчка мъж
Управител на заведение на плажа: При нас е евтино, 15 лева за бир...
На 30 минути от Пловдив: Магическо място, пълно с много красиви л...
Президентът се включи в почистването на морското дъно край остров...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).