Столицата е затворена до второ нареждане! Кой може да премине през КПП-тата?

Автор: Силвия Станева
Коментари (15)
23:41 / 16.04.2020
12483
Влизането и излизането от София на всички превозни средства се забранява, с изключение на товарните коли, които трябва със съответната документация да докажат необходимостта от извършване на съответния транспорт, това съобщи здравният министър Кирил Ананиев на извънредния брифинг от тази вечер..

На второ място са автомобилите със специален режим на действие и превозват граждани с нужда от лечение. Имат право да влизат и излизат автомобили, които превозват медицински лица, които отиват на работа в съответното лечебно заведение.

Забраната не важи и за аварийните автомобили на електроразпределителните и ВиК дружествата, както и на тези, занимаващи се с интернет и ТВ разпространение.

Не важи и за служебните автомобили, превозващи работници към или от работните им места. Шофьорът трябва да посочи кое е предприятието и телефона на неговия ръководител.

Ако работник пътува с ЛМПС, също трябва да посочи в декларацията предприятието, където отива, като се определя времеви график от 06 до 08 сутринта за отиване и от 18-20 часа вечер за връщане.

Спират се и редовните междуградски автобусни линии.

Plovdiv24.bg излъчи на живо пресконференцията. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Plovdiv24.bg новини.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).