Шокиращо видео (18+): Бизнесменът Зартов си отряза пръста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
19:51 / 26.03.2013
11445
Живите факли вече са демоде! В идиотската ни нова история се задава нова мода - да се кълцаме живи. Това направи бургаският бизнесмен Ивайло Зартов - ако имате нерви, гледайте видеото. А след това си пуснете "Живите Мъртви" за успокоение. На това видео, което по-добре да не гледате, той си реже пръста. И обещава да продължава да се кълца. В знак на протест срещу несправедлива присъда. Ето част от думите му:

"Тежко е да видиш, че някой се самозапалва. Но още по-тежко и ужасно е това, което правят шайката разбойници, откраднали държавата. Още по-тежко, по-страшно е и.... запалването - сам човек да се запали е ужасен акт, който наистина разбива сърцата ни, разбива душите ни, но е странно, че въпреки че знаем къде са ни проблемите, а това е корупцията... А нищетата и мизерията са следствие на корупцията. 

Въпреки това няма все още силна съпротива срещу геноцида. Въпреки 20-годишния геноцид българите все още сме зомбирани на партии, на етнически и всякакъв друг принцип. И не обръщаме внимание на главните виновници за бедите ни. Знам че протестите станаха много и никой вече не обръща внимание на протестите и различните им форми. Вече дори на самозапалванията на хората не се обръща внимание. 

Знам, че това, което аз сега ще направя, сега за да подсиля думите си, също ще отшуми, но това за мен е един начин да подсиля думите си. И сега ще стана, ще отида до банята и сабственоръчно ще отрежа един мой пръст. Това го правя собственоръчно, без въздействието на алкохол, психотропни вещества. Поради тази причина съм решил да отрежа пръст."

Ивайло Зартов е осъден за присвояване на суми в особено големи размери като управител руско-българската фирма "Инглиш вилидж". Обвиненията са за присвояване на 3 110 036 лв., както и в безстопанствено отношение по опазване на фирменото имущество. Къде е истината е спорно. Със сигурност той не е съгласен с решението на съда.



Източник: Блиц

Виж коментарите (26)
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).