Родните спецслужби щурмуваха хотелските стаи на делегацията на "Хамас"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:24 / 15.02.2013
2675
Българските служби за сигурност са щурмували хотелските стаи на делегацията на "Хамас" и са наредили на представителите на палестинското движение да напуснат България, предаде палестинската агенция "Маан", като се позова на изявление на "Хамас".

Визитата бе приветствана от "Хамас" като знак, че движението вече е все по-добре прието в Европа. В същото време българското правителство обяви, че не е отправяло покана към представителите на "Хамас".

В изявлението на "Хамас" се посочва, че на членовете на делегацията е било наредено да напуснат България преди края на петдневната визита. Палестинското движение твърди, че българските действия са поради натиск от Израел.

Междувременно стана ясно, че при засилено полицейско присъствие на аерогара София палестинските делегати са излетели от България. Те са си заминали около 10.00 часа


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Експерт за НСО охраната на Кирил Петков: Полага му се до 4 години...
Доклад: Дните за евтини жилища в Европа може би са приключили
Проф. Рачев най-накрая прогнозира топлото време
Почитаме светец
Започват разпити и експертизи за причините за фаталната катастроф...
Край на лошото време


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).