Пратиха в затвора врачката Мария-Магдалена

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
13:04 / 18.10.2021
2547
По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура-Бургас бе наложено ефективно наказание от 1 година и 6 месеца "лишаване от свобода“ спрямо М.К. Тя е подсъдима за това, че възбудила и поддържала заблуждение у жена, че ще развали магия, която била направена на пострадалата. Така М.К. набавила за себе си облага от 2680 лева, като сумата била предоставена от пострадалата.

Престъплението е осъществено за времето от 05.02.2020 г. до 19.02.2020 г. на територията на област Бургас.

По време на разследването е установено, че пострадалата имала лични проблеми, което я подтикнало към нетрадиционни методи за решаването им. Тя потърсила ясновидка, използвайки търсачка в интернет. Попаднала на сайт, в който жена се представяла като "Мария-Магдалена – пророчица“. Посочени били и телефонни номера за връзка с нея. Пострадалата позвънила на посочените номера и се свързала с М.К. Подсъдимата съобщила, че около пострадалата имало лоша енергия и направена магия. За развалянето й пострадалата започнала да превежда различни суми в горепосочения период. Така общата сума достигнала 2680 лева.

Присъдата на Районен съд-Бургас подлежи на обжалване пред окръжния съд в града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).