Полицаи набиха пиян доктор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
12:27 / 06.03.2015
5529
Кардиологът д-р Чавдар Великов, известен в Петрич и Сандански като добър специалист, но системно злоупотребяващ с алкохол, беше арестуван и пребит от полицаите след поредния семеен скандал в дома му. Миналият петък вечерта съседи на докторското семейство станали отново свидетели на поредния семеен скандал в дома им в Петрич. 

Тогава пияният вече д-р Великов налетял по навик да набие жена си, а синът се притекъл на помощ на майка си. Тогава била повикана полиция. Докторът обаче започнал да гони с крясъци служителите на реда, а когато те се опитали да го усмирят и арестуват той фраснал едно кроше по устната на единия от униформените. Заключен в клетката на полицейския арест, пияният кардиолог продължавал да вилнее и да блъска металните решетки. Наложило се 3-ма полицаи да влязат в арестантската килия и да го усмирят с юмруци.

"Полицаите ме закопчаха с белезници, обърнаха ми фланелката върху главата и ме млатиха зверски вътре в ареста. Имам няколко счупени ребра, счупени синуси, повредена околоочна орбита и травми навсякъде по тялото", едва обясни от болничното легло д-р Великов, който в събота сутринта беше транспортиран в реанимация на петричката болница "Рокфелер".

"Полицията не може така да бие, каквито и семейни скандали да имат хората. Когато се оправя, ще ги съдя за полицейско насилие, дано камерите в ареста са записали всичко", каза пострадалият медик и затвори телефона.

От РУП-Петрич отговориха, че полицейски екип е отишъл на повикване за сериозен семеен скандал между д-р Чавдар Великов със съпругата и сина им. При появата на екипите докторът налетял на полицаите и ги обвинил, че се месят в домашните му работи. Наложило се да бъде арестуван.



Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).