Подробности за буйстващия индиец, приземил самолет в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:43 / 06.03.2021
4946
Индийският гражданин е буйствал още от началото на полета, създал е проблеми на пътниците и на екипажа. Това каза завеждащият първи отдел на Национална следствена служба Ивайло Ангелов пред журналисти на Летище "София“ предаде "Фокус“.

"Индийският гражданин е буйствал още от началото на полета, създал е проблеми на пътниците и на екипажа. Ударил е стюард. Блъскал е по пилотската кабина. Това е принудило пилота да го приземи на нашето летище. Задържан е за срок от 24 часа от Гранична полиция“. В момента е задържан за 72 часа от наблюдаващия прокурор с оглед явяването му в съда“, добави още Ангелов.

"Престъплението е тежко и за него се предвижда лишаване от свобода от 5 до 10 години. Все още изпитваме затруднения да разберем дали е стабилен, но със сигурност осъзнава какво е направил. Следват да бъдат направени експертизи. В момента на задържането си и малко след това не се е държал много адекватно. Той няма разумно обяснение за извършеното", обясни завеждащият първо отделение на Национална следствена служба Ивайло Ангелов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).