Пияни и дрогирани шофьори попаднаха в полицейски капан в Пловдивско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 07.02.2021
15956
Автопатрул на Трето РУ спрял за проверка на пътя лек автомобил с пазарджишка регистрация. Оказало се, че 30-годишният водач зад волана има предишни криминални прояви. Родом е от Пазарджик, но живее в Пловдив на квартира. Проверка с полеви тест отчела, че той е употребил наркотици. В хода на неотложност последвало претърсване на квартирата му, където били намерени 8 малки разфасовки с марихуана.

В ареста на РУ Хисаря са задържани двама водачи на МПС, шофирали в нетрезво състояние. Проверяващи от районното управление спрели водач на "Фолксваген " село Житница, а по надлежния ред било установено, че 49 годишен мъж от Калояново управлява автомобила на своя баща, след употреба на 1.98 промила.

Да шофира с 1.27 промила алкохол служители на РУ Хисаря установили и 64 годишен жител на село Иван Вазово. Пияният водач управлявал "Форд фиеста" чужда собственост на територията на община Калояново. Работата по случаите продължава под наблюдение на съответната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).